Shape

Nieuwe datum ALV 2020 Vereniging Vrienden Grote Kerk: 6 oktober 2020

De Algemene Ledenvergadering is in verband met de coronacrisis verschoven naar dinsdag 6 oktober. Zie ook rubriek Nieuws. Nadere mededelingen volgen.

800 jaar erfgoed

Herman A. van Duinen zal een voordracht houden waarbij aandacht wordt besteedt aan het feit dat Dordrecht in 2020 800 jaar stadsrechten heeft en het erfgoed in deze periode. In de voordracht zal de Grote Kerk als bijzonder element in het Dordtse erfgoed een voorname rol spelen.

Dat klinkt als een klok

In het kader van ‘Dordrecht 800 jaar Stad’ wordt bij de Grote Kerk een historische klokgieting van twee bronzen klokken georganiseerd, klokken die in principe in de vieringtoren zullen worden geplaatst. Dit project draagt de naam ‘Dat klinkt als een klok’.
Stadsbeiaardier Boudewijn Zwart zal een toelichting geven op het project en de bijbehorende festiviteiten.

Huishoudelijke vergadering

Zoals gebruikelijk legt het bestuur tijdens deze vergadering verantwoording af over de activiteiten en uitgaven van 2019. Ook zullen de plannen voor 2020 en de voorgenomen bestuurswisselingen worden gepresenteerd.
Voor deelname aan de Algemene Ledenvergadering hoeft u zich niet aan te melden. Uitnodigingen zullen in september worden verstuurd.

Datum

donderdag 23 april 2020
Expired!

Tijd

19:45

Locatie

Dordrechts Museum
Dordrechts Museum, Dordrecht
Categorie

Organisator

Vrienden van de Grote Kerk Dordrecht

Vereniging van Vrienden van de Grote Kerk in Dordrecht

Ga direct naar

Close