Shape

Excursie Halle en Antwerpen

Op zaterdag 18 augustus en op zaterdag 1 september vindt de jaarlijkse excursie van de Vrienden van de Grote Kerk plaats. Dit jaar wordt België (opnieuw) bezocht.

Allereerst wordt Halle bezocht, een stad in Vlaams Brabant. In Halle wordt de Sint-Martinusbasiliek bezocht. Dit is een gotische kerk, gewijd aan de heilige Martinus van Tours.

Daarna wordt, op de terugweg naar Dordrecht, Antwerpen bezocht. Daar wordt een bezoek gebracht aan de Sint-Pauluskerk. Het grote orgel is gebouwd door Nicolaas van Hagen die later een vrijwel identiek orgel heeft gebouwd in de Grote Kerk van Dordrecht.

Praktische informatie

In verband met de capaciteit van de bus is het aantal deelnemers beperkt. Deelname aan de excursie vindt plaats op volgorde van aanmelding en betaling. De excursie wordt tweemaal uitgevoerd, 18 augustus en zaterdag 1 september. U kunt uw voorkeur kenbaar maken. Mocht een datum volgeboekt zijn, komt u automatisch in aanmerking voor de excursie op de andere datum. U wordt hier uiteraard over geïnformeerd.
De prijs voor deelname bedraagt dit jaar € 60,- per persoon (dit omvat de busreis, koffie, rondleidingen en een lunch).
Deelnemers wordt verzocht dit bedrag direct na aanmelding over te maken aan de penningmeester van de Vereniging Vrienden van de Grote Kerk Dordrecht (bankrekeningnr NL71ABNA041 299 2981) onder vermelding van excursie Halle en Antwerpen.

Online aanmelden

Door onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor de excursie. Dit is mogelijk tot uiterlijk 10 augustus (of eerder, indien de excursie volgeboekt is).

Datum

zaterdag 18 augustus 2018
Verlopen!

Tijd

08:00 - 20:00

Kosten

€60,00
Categorie

Organisator

Vrienden van de Grote Kerk Dordrecht

Vereniging van Vrienden van de Grote Kerk in Dordrecht

Ga direct naar

Close